Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Red Dot

11/02/2021 | Flixfilm

Red Dot på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktion: Alain Darborg
Skuespillere: Nanna Blondell, Anastasios Soulis, Thomas Hanzon
Spilletid: 86 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Et par unge vordende forældre prøver på en skitur at puste nyt liv i deres ægteskab. Pludselig opdager de, at de bliver forfulgt af nogle ubarmhjertige mordere.Se Red Dot på Netflix

Anmeldelse: Red Dot

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Red Dot havde premiere på Netflix Danmark den 11. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Red Dot på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Red Dot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Red Dot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Red Dot, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Red Dot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar