Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Red Dragon

Red Dragon

16/02/2022 | Flixfilm

Red Dragon på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Brett Ratner
Skuespillere: Anthony Hopkins, Edward Norton, Ralph Fiennes
Spilletid: 124 min
Land: Germany, United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Tidligere FBI-agent Will Graham må få hjælp af sin gamle fjende, kannibalen Hannibal Lecter, til at fange en ny seriemorder.

Red Dragon (Den røde drage) havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Red Dragon på YouTube.Se Red Dragon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Red Dragon (Den røde drage) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Red Dragon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Red Dragon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Red Dragon (Den røde drage) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar