Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Red Dragon

Red Dragon

28/02/2019 | Flixfilm

Se Red Dragon på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Brett Ratner
Skuespillere: Anthony Hopkins, Edward Norton, Ralph Fiennes, Harvey Keitel
Spilletid: 124 min
Land: Germany, USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Tidligere FBI-agent Will Graham må få hjælp af sin gamle fjende, kannibalen Hannibal Lecter, til at fange en ny seriemorder.

Red Dragon (Den røde drage) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Red Dragon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Red Dragon (Den røde drage) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Red Dragon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Red Dragon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Red Dragon (Den røde drage) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar