Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Red Lights

Red Lights

01/09/2016 | Flixfilm

Se Red Lights på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, Fantasy, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Rodrigo Cortés
Skuespillere: Cillian Murphy, Sigourney Weaver, Robert De Niro, Toby Jones
Spilletid: 114 min
Land: Spain, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: En clairvoyant vender tilbage fra sin pension, og en fysiker, der undersøger paranormal aktivitet, besættes af tanken om at afsløre, at det er ren svindel.


Se Red Lights på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRed Lights havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Red Lights ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Red Lights herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Red Lights er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Red Lights stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar