Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Red Notice

Red Notice

12/11/2021 | Flixfilm

Red Notice på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Comedy, Thriller
Instruktion: Rawson Marshall Thurber
Skuespillere: Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot
Spilletid: 118 min
Land: United States
Sprog: English, Russian, Italian, Spanish, Indonesian
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En profilekspert fra FBI, der jagter verdens mest eftersøgte kunsttyv, bliver hans modstridende partner i jagten på en snedig forbryder, der altid er et skridt foran.Se Red Notice på Netflix
Anmeldelse: Red Notice

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Red Notice havde premiere på Netflix Danmark den 12. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Red Notice på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Red Notice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Red Notice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Red Notice, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Red Notice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar