Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Red Notice

Red Notice

12/11/2021 | Flixfilm

Se Red Notice på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Rawson Marshall Thurber
Skuespillere: Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot
Spilletid: 118 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En profilekspert fra FBI, der jagter verdens mest eftersøgte kunsttyv, bliver hans modstridende partner i jagten på en snedig forbryder, der altid er et skridt foran.

Red Notice havde premiere på Netflix Danmark den 12. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Red Notice på YouTube.Se Red Notice på NetflixAnmeldelse: Red Notice

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Red Notice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Red Notice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Red Notice, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Red Notice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar