Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Red Riding Hood

Red Riding Hood

28/05/2018 | Flixfilm

Se Red Riding Hood på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Fantasy, Horror, Mystery, Romance, Thriller
Instruktør: Catherine Hardwicke
Skuespillere: Amanda Seyfried, Gary Oldman, Billy Burke, Shiloh Fernandez
Spilletid: 100 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Valerie kæmper med en vanskelig romantisk beslutning og følelser af frygt og sorg, da hendes by terroriseres af en legendarisk varulv.

Red Riding Hood havde premiere på Netflix Danmark den 28. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Red Riding Hood på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Red Riding Hood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Red Riding Hood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Red Riding Hood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Red Riding Hood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar