Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Red Rose

15/02/2023 | Flixfilm

Red Rose på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Amelia Clarkson, Natalie Blair, Ellis Howard
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En umage flok teenagere går en skræmmende sommer i møde efter at have downloadet en app, der stiller farlige krav med livsfarlige konsekvenser.Se Red Rose på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Red Rose (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Red Rose på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Red Rose (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Red Rose (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Red Rose, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Red Rose er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar