Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Red State

Red State

03/11/2013 | Flixfilm

Se Red State på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Crime, Horror, Thriller
Instruktør: Kevin Smith
Skuespillere: Michael Angarano, Deborah Aquila, Nicholas Braun, Ronnie Connell
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Tre high school-drenge besvarer en online annonce fra en kvinde, der ønsker vild sex, men snart befinder de sig i hænderne på farlige religiøse fanatikere.


Se Red State på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRed State havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Red State ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Red State herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Red State er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Red State stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar