Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Red Tails

Red Tails

01/08/2014 | Flixfilm

Se Red Tails på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Drama, History, War
Instruktør: Anthony Hemingway
Skuespillere: Terrence Howard, Cuba Gooding Jr., Nate Parker, David Oyelowo
Spilletid: 125 min
Land: USA
Sprog: English, Italian, German
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En amerikansk eliteenhed bestående af sorte, amerikanske piloter under Anden verdenskrig kæmper mod både racisme og nazister i dette drama baseret på en sand historie.

Red Tails havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Red Tails på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Red Tails ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Red Tails stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Red Tails, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Red Tails er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar