Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Red Trees

Red Trees

25/03/2018 | Flixfilm

Se Red Trees på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Marina Willer
Skuespillere: Alfred Willer, Tim Pigott-Smith, Flora Fanelli, Alfie Watson
Spilletid: 87 min
Land: UK
Sprog: English, Portuguese
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En dokumentarfilmmager beskriver sin jødiske families flugt fra det nazibesatte Prag til et tilflugtssted i Brasilien, hvor hendes far skabte sig et liv som arkitekt.

Red Trees havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Red Trees på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Red Trees ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Red Trees stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Red Trees, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Red Trees er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar