Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Red vs. Blue

Red vs. Blue

18/02/2016 | Flixfilm

Se Red vs. Blue på Netflix

Indspilningsår: 2003–
Genre: Animation, Short, Action, Adventure, Comedy, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Gus Sorola, Burnie Burns, Geoff Ramsey, Jason Saldaña
Spilletid: 6 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Denne parodi på førstepersonsskydespil, militærliv og science fiction-film har borgerkrigen i en øde dal som omdrejningspunkt.

Red vs. Blue havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Red vs. Blue på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Red vs. Blue ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Red vs. Blue stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Red vs. Blue, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Red vs. Blue er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar