Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Redemption

Redemption

29/07/2020 | Flixfilm

Se Redemption på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Short
Instruktion: Jake Cauty
Skuespillere: Angelina Rogers, Tanya Wylie
Spilletid: 7 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En mand, der netop er løsladt fra fængslet, vender tilbage til sin kæreste og deres barn for derefter at få at vide, at hans afdøde mor havde optaget et risikabelt lån.

Redemption havde premiere på Netflix Danmark den 29. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Redemption på YouTube.Se Redemption på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Redemption ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Redemption stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Redemption, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Redemption er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Redemption

  1. Peter - kl. 16:25, 31-07-2020:

    Hvor er filmen Redemption, den er ikke på netflex?????

    Skriv kommentar