Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Reese Witherspoon laver to komedier til Netflix

Reese Witherspoon laver to komedier til Netflix

18/05/2020 | Flixfilm

Reese Witherspoon laver to komedier til NetflixDen amerikanske skuespillerinde Reese Witherspoon har netop indgået et eksklusivt samarbejde med streamingtjenesten Netflix.

Samarbejdet indbærer at den Oscar-vindende skuespiller, som blandt andet kendes fra ‘Walk the Line’, ‘Wild’ og ‘Legally Blonde’ skal lave to nye romantiske komediefilm, der udelukkende vil kunne streames på Netflix.

Det bekræfter streaminggiganten i en pressemeddelelse.

Den ene komediefilm hedder ‘Your Place or Mine’ og følger et vennepar som ender med at ændre hinanden liv, da hun (Witherspoon ) beslutter sig for at forfølge en livslang drøm, mens han frivilligt melder sig til at holde øje med hendes teenage søn.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Your Place or Mine’ er skrevet og instrueres af Aline Brosh McKenna (‘The Devil Wears Prada’, ‘Crazy Ex-Girlfriend’) og produceres af Jason Bateman (‘Ozark‘, ‘Arrested Development’).

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: '1899' – sæson 1

Den anden romantiske komedie med Reese Witherspoon, som får eksklusiv premiere på Netflix, er ‘The Cactus’, som er baseret på den bestselleren af samme navn fra Sarah Haywood, der udkom i 2019.

En 45-årig kvinde får i ‘The Cactus’ en uventet graviditet, som får hende til at genoverveje sit liv og struktur hvilket leder hende ud på en ukonventionel rejse mod kærlighed, familie og følelsen at se positivt på det uventede.

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘Your Place or Mine’ og ‘The Cactus’ med Reese Witherspoon får premiere på Netflix Danmark.Skriv kommentar