Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Reflection of You

Reflection of You

19/11/2021 | Flixfilm

Reflection of You på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Garrison Michael Farquharson-Keener, Hyun-Jung Go, Hyeon-bin Shin
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Der slås skår i en velbeslået malers misundelsesværdige tilværelse, da en kvik ung kvinde og tidligere veninde vender tilbage som en skygge af sig selv.

Reflection of You (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Reflection of You på YouTube.Se Reflection of You på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Reflection of You (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Reflection of You (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Reflection of You, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Reflection of You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar