Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Reflections

Reflections

08/05/2022 | Flixfilm

Reflections på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktion: Sara Broos
Skuespillere: Sara Broos, Karin Broos, Marc Broos
Spilletid: 76 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Denne dokumentar udforsker kunstneren Karin Broos' tidlige liv, succesfulde karriere som maler og det komplekse forhold, hun har til sine døtre.Se Reflections på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Reflections havde premiere på Netflix Danmark den 8. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Reflections på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Reflections ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Reflections stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Reflections, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Reflections er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar