Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Refugee

10/03/2017 | Flixfilm

Se Refugee på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Drama, Musical, Romance
Instruktør: J.P. Dutta
Skuespillere: Jackie Shroff, Sunil Shetty, Abhishek Bachchan, Kareena Kapoor
Spilletid: 207 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Denne dokumentar om den europæiske flygtningekrise fokuserer på familien Alali, som efter adskillelsen kæmper med både fysiske og psykiske men.

Refugee havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Refugee på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Refugee ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Refugee stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Refugee, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Refugee er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar