Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Refugee

10/03/2017 | Flixfilm

Se Refugee på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Drama, Musical, Romance
Instruktør: J.P. Dutta
Skuespillere: Jackie Shroff, Sunil Shetty, Abhishek Bachchan, Kareena Kapoor
Spilletid: 207 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Denne dokumentar om den europæiske flygtningekrise fokuserer på familien Alali, som efter adskillelsen kæmper med både fysiske og psykiske men.


Se Refugee på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRefugee havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Refugee ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Refugee herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Refugee er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Refugee stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar