Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Regal Academy

Regal Academy

01/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Regal Academy på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jessica Paquet, Erica Schroeder, Alyson Leigh Rosenfeld, Billy Bob Thompson
Spilletid: 23 min
Land: Italy
Sprog: Italian, English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Rose skal til sin overraskelse starte på Regal Academy, hvor en ældre generation af eventyrlegender gerne vil videregive deres klogskab og visdom.


Se Regal Academy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Regal Academy (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Regal Academy (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Regal Academy herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Regal Academy er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Regal Academy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar