Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Regatta

09/05/2019 | Flixfilm

Se Regatta på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktør: Mohamed Samy
Skuespillere: Amr Saad, Ilham Shaheen, Rania Youssef, Walid Fawaz
Spilletid: 99 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 4.4

Handling: I et af Cairos mest fattige områder er der et sted, hvor kriminelle styrer alt og alle. Da Regatta planlægger et besøg til Italien går alt galt, hans bror dør og søsteren stjæler alle pengene.

Regatta havde premiere på Netflix Danmark den 9. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Regatta på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Regatta ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Regatta stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Regatta, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Regatta er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar