Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Reggie Watts: Spatial

Reggie Watts: Spatial

06/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Reggie Watts: Spatial på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Music
Instruktør: Benjamin Dickinson
Skuespillere: Rory Scovel, Reggie Watts
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: Den nyskabende komiker leverer en blanding af eksperimenterende sange, vittigheder om våben og stoffer samt andre improviserede fortællinger.


Se Reggie Watts: Spatial på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Reggie Watts: Spatial havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Reggie Watts: Spatial ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Reggie Watts: Spatial herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Reggie Watts: Spatial er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Reggie Watts: Spatial stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar