Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Reggie Yates Outside Man

Reggie Yates Outside Man

15/12/2017 | Flixfilm

Se Reggie Yates Outside Man på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Den prisbelønnede filmskaber Reggie Yates rejser verden rundt og tackler store problemer som pistolvold, racisme, homoseksuelles rettigheder og afhængighed.


Se Reggie Yates Outside Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkReggie Yates Outside Man (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Reggie Yates Outside Man (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Reggie Yates Outside Man herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Reggie Yates Outside Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Reggie Yates Outside Man (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar