Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Reggie Yates Outside Man

Reggie Yates Outside Man

15/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Reggie Yates Outside Man på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Den prisbelønnede filmskaber Reggie Yates rejser verden rundt og tackler store problemer som pistolvold, racisme, homoseksuelles rettigheder og afhængighed.


Se Reggie Yates Outside Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Reggie Yates Outside Man (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Reggie Yates Outside Man (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Reggie Yates Outside Man herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Reggie Yates Outside Man er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Reggie Yates Outside Man (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar