Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Regina

22/10/2022 | Flixfilm

Regina på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary, Biography, Drama
Instruktion: Diana Groó
Skuespillere: Rachel Weisz, Andrea Fullajtár, Krisztina Bíró
Spilletid: 63 min
Land: Hungary, United Kingdom, Germany
Sprog: Hungarian, English, German
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Ved hjælp af arkivmateriale og genopførelser fortæller denne dokumentar den triumferende og tragiske historie om den første ordinerede kvindelige rabbiner.

Regina havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Regina på YouTube.Se Regina på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Regina ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Regina stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Regina, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Regina er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar