Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Regresa el Cepa

Regresa el Cepa

05/09/2022 | Flixfilm

Regresa el Cepa på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Víctor Matellano
Skuespillere: Guillermo Montesinos, Héctor Alterio, Goize Blanco
Spilletid: 2 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Skuespillere, filmhold med flere tænker tilbage på det spanske militærs reaktion på Pilar Mirós film The Cuenca Crime fra 1979, som i første omgang blev forbudt.

Regresa el Cepa havde premiere på Netflix Danmark den 5. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Regresa el Cepa på YouTube.Se Regresa el Cepa på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Regresa el Cepa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Regresa el Cepa stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Regresa el Cepa, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Regresa el Cepa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar