Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Regression

Regression

01/10/2019 | Flixfilm

Se Regression på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Alejandro Amenábar
Skuespillere: Ethan Hawke, Emma Watson, David Thewlis, Lothaire Bluteau
Spilletid: 106 min
Land: Spain, Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Et seksuelt overgreb begået af en mand, som ikke kan huske forbrydelsen, fører en efterforsker og en psykolog ned af en mørk sti med skjult ondskab.


Se Regression på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRegression havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Regression ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Regression herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Regression er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Regression stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar