Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Regression

Regression

01/10/2019 | Flixfilm

Regression på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Adventure, Crime, Drama
Instruktion: Alejandro Amenábar
Skuespillere: Ethan Hawke, David Thewlis, Emma Watson
Spilletid: 106 min
Land: Spain, Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Et seksuelt overgreb begået af en mand, som ikke kan huske forbrydelsen, fører en efterforsker og en psykolog ned af en mørk sti med skjult ondskab.Se Regression på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Regression havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Regression på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Regression ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Regression stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Regression, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Regression er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar