Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Reign of Assassins

Reign of Assassins

20/12/2014 | Flixfilm

Reign of Assassins på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Action, Adventure
Instruktion: Chao-Bin Su, John Woo
Skuespillere: Michelle Yeoh, Jung Woo-sung, Xueqi Wang
Spilletid: 117 min
Land: China, Taiwan, Hong Kong
Sprog: Mandarin, English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Snigmorderen Zeng Jing stjæler en munks magiske jordiske rester og starter et nyt liv. Men da hun forelsker sig, gentager historien sig på en mærkelig ny måde.

Reign of Assassins havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Reign of Assassins på YouTube.Se Reign of Assassins på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Reign of Assassins ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Reign of Assassins stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Reign of Assassins, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Reign of Assassins er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar