Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Reign of Assassins

Reign of Assassins

20/12/2014 | Flixfilm

Se Reign of Assassins på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Adventure
Instruktør: Chao-Bin Su, John Woo(co-director)
Skuespillere: Michelle Yeoh, Woo-sung Jung, Xueqi Wang, Barbie Hsu
Spilletid: 117 min
Land: China, Taiwan, Hong Kong
Sprog: Mandarin, English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Snigmorderen Zeng Jing stjæler en munks magiske jordiske rester og starter et nyt liv. Men da hun forelsker sig, gentager historien sig på en mærkelig ny måde.


Se Reign of Assassins på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkReign of Assassins havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Reign of Assassins ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Reign of Assassins herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Reign of Assassins er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Reign of Assassins stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar