Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Reign Over Me

Reign Over Me

22/03/2017 | Flixfilm

Se Reign Over Me på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Drama
Instruktør: Mike Binder
Skuespillere: Adam Sandler, Don Cheadle, Jada Pinkett Smith, Liv Tyler
Spilletid: 124 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Et tilfældigt møde med værelseskammeraten fra collegetiden, som nu har stiftet familie, begynder en helende proces for en mand, der mistede sin familie d. 11. september.


Se Reign Over Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkReign Over Me (Venner for livet) havde premiere på Netflix Danmark den 22. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Reign Over Me (Venner for livet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Reign Over Me herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Reign Over Me (Venner for livet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Reign Over Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar