Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Reign Over Me

Reign Over Me

02/05/2022 | Flixfilm

Reign Over Me på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Drama
Instruktion: Mike Binder
Skuespillere: Adam Sandler, Don Cheadle, Jada Pinkett Smith
Spilletid: 124 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Et tilfældigt møde med værelseskammeraten fra collegetiden, som nu har stiftet familie, begynder en helende proces for en mand, der mistede sin familie d. 11. september.

Reign Over Me (Venner for livet) havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Reign Over Me på YouTube.Se Reign Over Me på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Reign Over Me (Venner for livet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Reign Over Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Reign Over Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Reign Over Me (Venner for livet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar