Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Reign Over Me

Reign Over Me

22/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Reign Over Me på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Drama
Instruktør: Mike Binder
Skuespillere: Adam Sandler, Don Cheadle, Jada Pinkett Smith, Liv Tyler
Spilletid: 124 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Et tilfældigt møde med værelseskammeraten fra collegetiden, som nu har stiftet familie, begynder en helende proces for en mand, der mistede sin familie d. 11. september.


Se Reign Over Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Reign Over Me (Venner for livet) havde premiere på Netflix Danmark den 22. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Reign Over Me (Venner for livet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Reign Over Me herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Reign Over Me (Venner for livet) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Reign Over Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar