Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Reign Supreme

Reign Supreme

18/11/2022 | Flixfilm

Reign Supreme på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Biography, Drama, Music
Instruktion: N/A
Skuespillere: Anthony Bajon, Melvin Boomer, Andranic Manet
Spilletid: N/A
Land: France
Sprog: French, English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Fra forstæderne til de største scener i Paris – denne serie følger to teenagevenner under den franske hiphops fødsel og fremvækst.

Reign Supreme (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Reign Supreme på YouTube.Se Reign Supreme på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Reign Supreme (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Reign Supreme (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Reign Supreme, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Reign Supreme er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar