Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rejsen til Amerika 4: Fievel og Monstermysteriet

Rejsen til Amerika 4: Fievel og Monstermysteriet

21/12/2016 | Flixfilm

Se Rejsen til Amerika 4: Fievel og Monstermysteriet på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da et monster begynder at kidnappe mus i New York, hjælper Fievel og hans venner en journalist med at komme til bunds i mysteriet.


Se Rejsen til Amerika 4: Fievel og Monstermysteriet på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRejsen til Amerika 4: Fievel og Monstermysteriet havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rejsen til Amerika 4: Fievel og Monstermysteriet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rejsen til Amerika 4: Fievel og Monstermysteriet herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rejsen til Amerika 4: Fievel og Monstermysteriet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rejsen til Amerika 4: Fievel og Monstermysteriet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar