Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rejsen til Amerika 4: Fievel og Monstermysteriet

21/12/2016 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Da et monster begynder at kidnappe mus i New York, hjælper Fievel og hans venner en journalist med at komme til bunds i mysteriet.


Se Rejsen til Amerika 4: Fievel og Monstermysteriet på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rejsen til Amerika 4: Fievel og Monstermysteriet havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rejsen til Amerika 4: Fievel og Monstermysteriet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rejsen til Amerika 4: Fievel og Monstermysteriet herunder:Fra premieredatoen (21. december, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Rejsen til Amerika 4: Fievel og Monstermysteriet er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Rejsen til Amerika 4: Fievel og Monstermysteriet stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar