Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rejsen til Amerika 4: Fievel og Monstermysteriet

Rejsen til Amerika 4: Fievel og Monstermysteriet

21/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Rejsen til Amerika 4: Fievel og Monstermysteriet på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da et monster begynder at kidnappe mus i New York, hjælper Fievel og hans venner en journalist med at komme til bunds i mysteriet.


Se Rejsen til Amerika 4: Fievel og Monstermysteriet på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rejsen til Amerika 4: Fievel og Monstermysteriet havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rejsen til Amerika 4: Fievel og Monstermysteriet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rejsen til Amerika 4: Fievel og Monstermysteriet herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rejsen til Amerika 4: Fievel og Monstermysteriet er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rejsen til Amerika 4: Fievel og Monstermysteriet stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar