Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rejsen til Saturn

Rejsen til Saturn

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Rejsen til Saturn på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Dette er et dansk folkerumeventyr om ære, respekt, kærlighed og integritet. Om at forsvare de danske værdier: hjørnesofaen, kolonihaven og den kælderkolde pilsner.


Se Rejsen til Saturn på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rejsen til Saturn havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rejsen til Saturn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rejsen til Saturn herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rejsen til Saturn er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rejsen til Saturn stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar