Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rejsen til Saturn

Rejsen til Saturn

01/12/2020 | Flixfilm

Se Rejsen til Saturn på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Dette er et dansk folkerumeventyr om ære, respekt, kærlighed og integritet. Om at forsvare de danske værdier: hjørnesofaen, kolonihaven og den kælderkolde pilsner.

Rejsen til Saturn havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Rejsen til Saturn på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rejsen til Saturn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rejsen til Saturn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rejsen til Saturn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Rejsen til Saturn

  1. Lasse - kl. 13:52, 20-08-2020:

    jeg vil hører om i ikke snart for rejsen til saturn tilbage

    Skriv kommentar