Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rejsen til Saturn

Rejsen til Saturn

01/12/2020 | Flixfilm

Rejsen til Saturn på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: Thorbjørn Christoffersen, Craig Frank
Skuespillere: Casper Christensen, Frank Hvam, Ali Kazim
Spilletid: 90 min
Land: Denmark
Sprog: Danish, German, Persian, English, French
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Dette er et dansk folkerumeventyr om ære, respekt, kærlighed og integritet. Om at forsvare de danske værdier: hjørnesofaen, kolonihaven og den kælderkolde pilsner.

Rejsen til Saturn havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rejsen til Saturn på YouTube.Se Rejsen til Saturn på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rejsen til Saturn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rejsen til Saturn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rejsen til Saturn, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rejsen til Saturn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Rejsen til Saturn

  1. Lasse - kl. 13:52, 20-08-2020:

    jeg vil hører om i ikke snart for rejsen til saturn tilbage

Skriv kommentar