Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Reklame-abonnement på trapperne

Reklame-abonnement på trapperne

21/07/2022 | Flixfilm

Hvis du synes, at Netflix er for dyrt eller ønsker du blot at spare lidt penge hver måned, men fortsat vil have adgang til tusindvis af film af serier, så har streamingtjenesten snart et godt tilbud til dig.

Netflix meddeler nemlig, at de vil lancere et reklame-abonnement, som alternativ til de betalte abonnementer.

Det forventes klar i begyndelsen af 2023.

Det er et par måneder siden, at Netflix første gang løftede sløret for de kommende reklamer og det nye abonnement. Det var i forbindelse med at streamingtjenesten for første gang nogensinde oplevede et medlemstab.

Artiklen fortsætter under annoncen

200.000 betalende medlemmer forlod Netflix i første kvartal, mens at det forleden blev offentliggjort at næsten 1 mio. medlemmer opsagde deres abonnement i andet kvartal.

Det reklamefinansieret abonnement bliver umiddelbart ikke helt gratis som det blandt andet kendes fra YouTube, men prisen bliver betragtelig lavere end de nuværende abonnementspriser. Man skal dog forventelig været parat til at se reklamer eventuelt før, under og efter mens man streamer film og serier på Netflix.

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

Alle originale film og serier fra Netflix vil kunne ses med reklame-abonnementet, men ikke alle indkøbte titler vil være tilgængelige. Det skyldes slet og ret de aftaler som Netflix har indgået med distributørerne. Netflix skal genforhandle aftalerne for at få lov til at vise reklame før, under og efter de film og serier, som er købt ude i byen.

Ted Sarandos, Co-CEO hos Netflix, udtaler dog, at det kun vil være en lille del af indholdet som ikke vil være tilgængelig med reklame-abonnementet og at han ikke forventer, at det vil komme til at få den store betydning.

Det annoncefinansieret abonnement lanceres med håb om at stoppe medlemsnedgang og tiltrække en masse nye medlemmer, som ikke er klar til at betale omkring 100 kr. om måneden for at adgang til streamingtjenesten.
Skriv kommentar