Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Relaxe-toi chérie

Relaxe-toi chérie

12/02/2022 | Flixfilm

Relaxe-toi chérie på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et ægteskab bliver vendt på hovedet, da konen bliver interesseret i psykoanalyse og begynder at sætte spørgsmålstegn ved alt.

Relaxe-toi chérie havde premiere på Netflix Danmark den 12. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Relaxe-toi chérie på YouTube.Se Relaxe-toi chérie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Relaxe-toi chérie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Relaxe-toi chérie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Relaxe-toi chérie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Relaxe-toi chérie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar