Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Religion of Sports

Religion of Sports

23/11/2017 | Flixfilm

Se Religion of Sports på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Gotham Chopra, Teo Hunter
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Denne serie viser, hvordan sport kan have en dyb påvirkning på samfund verden over og give tilskuerne en næsten religiøs oplevelse.


Se Religion of Sports på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkReligion of Sports (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Religion of Sports (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Religion of Sports herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Religion of Sports er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Religion of Sports (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar