Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » ReMastered: Devil at the Crossroads

ReMastered: Devil at the Crossroads

26/04/2019 | Flixfilm

Se ReMastered: Devil at the Crossroads på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Biography
Instruktion: Brian Oakes
Skuespillere: Terry Harmonica Bean, Rory Block, Yvonne Chireau, Eric Clapton
Spilletid: 48 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Den mystiske bluesmusiker Robert Johnson satte sit aftryk på amerikansk musik. Nu ser familie, kritikere og berømte fans på manden bag musikken.

ReMastered: Devil at the Crossroads havde premiere på Netflix Danmark den 26. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til ReMastered: Devil at the Crossroads på YouTube.Se ReMastered: Devil at the Crossroads på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om ReMastered: Devil at the Crossroads ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at ReMastered: Devil at the Crossroads stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame ReMastered: Devil at the Crossroads, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til ReMastered: Devil at the Crossroads er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar