Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » ReMastered: Devil at the Crossroads

ReMastered: Devil at the Crossroads

26/04/2019 | Flixfilm

Se ReMastered: Devil at the Crossroads på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Brian Oakes
Skuespillere: Robert Johnson, Terry Harmonica Bean, Rory Block, Yvonne Chireau
Spilletid: 48 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Den mystiske bluesmusiker Robert Johnson satte sit aftryk på amerikansk musik. Nu ser familie, kritikere og berømte fans på manden bag musikken.


Se ReMastered: Devil at the Crossroads på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkReMastered: Devil at the Crossroads havde premiere på Netflix Danmark den 26. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om ReMastered: Devil at the Crossroads ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til ReMastered: Devil at the Crossroads herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til ReMastered: Devil at the Crossroads er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at ReMastered: Devil at the Crossroads stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar