Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » ReMastered: Massacre at the Stadium

ReMastered: Massacre at the Stadium

11/01/2019 | Ingen kommentarer

Se ReMastered: Massacre at the Stadium på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: N/A
Instruktør: Bent-Jorgen Perlmutt
Skuespillere: N/A
Spilletid: 64 min
Land: N/A
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: Det chokerende mord på sangeren Victor Jara i 1973, gjorde ham til et stærkt symbol i Chile. Mange år senere sættes en jagt på retfærdighed i værk.


Se ReMastered: Massacre at the Stadium på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


ReMastered: Massacre at the Stadium havde premiere på Netflix Danmark den 11. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om ReMastered: Massacre at the Stadium ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til ReMastered: Massacre at the Stadium herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til ReMastered: Massacre at the Stadium er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at ReMastered: Massacre at the Stadium stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore