Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » ReMastered: The Lion’s Share

ReMastered: The Lion’s Share

17/05/2019 | Flixfilm

ReMastered: The Lion’s Share på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at en journalist fandt efterkommerne til Solomon Linda, som skrev The Lion Sleeps Tonight, prøver han at hjælpe dem med at tilkæmpe sig en fair kompensation.

ReMastered: The Lion’s Share havde premiere på Netflix Danmark den 17. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til ReMastered: The Lion’s Share på YouTube.Se ReMastered: The Lion’s Share på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om ReMastered: The Lion’s Share ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at ReMastered: The Lion’s Share stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame ReMastered: The Lion’s Share, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til ReMastered: The Lion’s Share er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar