Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » ReMastered: The Lion’s Share

ReMastered: The Lion’s Share

17/05/2019 | Ingen kommentarer

Se ReMastered: The Lion’s Share på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Efter at en journalist fandt efterkommerne til Solomon Linda, som skrev The Lion Sleeps Tonight, prøver han at hjælpe dem med at tilkæmpe sig en fair kompensation.


Se ReMastered: The Lion’s Share på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


ReMastered: The Lion’s Share havde premiere på Netflix Danmark den 17. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om ReMastered: The Lion’s Share ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til ReMastered: The Lion’s Share herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til ReMastered: The Lion’s Share er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at ReMastered: The Lion’s Share stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar