Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » ReMastered: The Miami Showband Massacre

ReMastered: The Miami Showband Massacre

22/03/2019 | Flixfilm

ReMastered: The Miami Showband Massacre på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Crime, Music
Instruktion: Stuart Sender
Skuespillere: Stephen Travers, Bertie Ahern, Alan Brecknell
Spilletid: 71 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Drabet på tre medlemmer af Miami Showband sendte chokbølger gennem hele Irland i 1975. Nu forfølger én af de overlevende sandheden.

ReMastered: The Miami Showband Massacre havde premiere på Netflix Danmark den 22. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til ReMastered: The Miami Showband Massacre på YouTube.Se ReMastered: The Miami Showband Massacre på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om ReMastered: The Miami Showband Massacre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at ReMastered: The Miami Showband Massacre stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame ReMastered: The Miami Showband Massacre, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til ReMastered: The Miami Showband Massacre er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar