Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » ReMastered: The Miami Showband Massacre

ReMastered: The Miami Showband Massacre

22/03/2019 | Ingen kommentarer

Se ReMastered: The Miami Showband Massacre på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: N/A
Instruktør: Stuart Sender
Skuespillere: Stephen Travers, Bertie Ahern, Alan Brecknell, Anne Cadwallader
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Drabet på tre medlemmer af Miami Showband sendte chokbølger gennem hele Irland i 1975. Nu forfølger én af de overlevende sandheden.


Se ReMastered: The Miami Showband Massacre på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


ReMastered: The Miami Showband Massacre havde premiere på Netflix Danmark den 22. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om ReMastered: The Miami Showband Massacre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til ReMastered: The Miami Showband Massacre herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til ReMastered: The Miami Showband Massacre er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at ReMastered: The Miami Showband Massacre stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar