Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » ReMastered: The Miami Showband Massacre

ReMastered: The Miami Showband Massacre

22/03/2019 | Flixfilm

Se ReMastered: The Miami Showband Massacre på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: N/A
Instruktør: Stuart Sender
Skuespillere: Stephen Travers, Bertie Ahern, Alan Brecknell, Anne Cadwallader
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Drabet på tre medlemmer af Miami Showband sendte chokbølger gennem hele Irland i 1975. Nu forfølger én af de overlevende sandheden.


Se ReMastered: The Miami Showband Massacre på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkReMastered: The Miami Showband Massacre havde premiere på Netflix Danmark den 22. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om ReMastered: The Miami Showband Massacre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til ReMastered: The Miami Showband Massacre herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til ReMastered: The Miami Showband Massacre er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at ReMastered: The Miami Showband Massacre stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar