Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke

ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke

08/02/2019 | Flixfilm

Se ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Kelly Duane
Skuespillere: Sam Cooke, Quincy Jones, Smokey Robinson, Dionne Warwick
Spilletid: 74 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Da soulsangeren Sam Cookes karriere var på vej op, tiltrak hans markante holdninger til borgerrettigheder sig opmærksomhed. Måske førte dette til hans død som 33-årig.


Se ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke havde premiere på Netflix Danmark den 8. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar