Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » ReMastered: Tricky and The Man in Black

ReMastered: Tricky and The Man in Black

02/11/2018 | Flixfilm

Se ReMastered: Tricky and The Man in Black på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Denne dokumentar følger Johnny Cashs besøg i Det Hvide Hus i 1970, hvor Cashs spirende idealer er i modstrid med Richard Nixons politik.


Se ReMastered: Tricky and The Man in Black på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkReMastered: Tricky and The Man in Black havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om ReMastered: Tricky and The Man in Black ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til ReMastered: Tricky and The Man in Black herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til ReMastered: Tricky and The Man in Black er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at ReMastered: Tricky and The Man in Black stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar