Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » ReMastered: Who Shot the Sheriff

ReMastered: Who Shot the Sheriff

12/10/2018 | Flixfilm

ReMastered: Who Shot the Sheriff på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary, Biography, Crime
Instruktion: Kief Davidson
Skuespillere: Bob Marley, Arnold Bertram, Cindy Breakspeare
Spilletid: 57 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: I 1976 overlevede reggaeikonet Bob Marley et drabsforsøg under et opgør mellem rivaliserende politiske grupper i Jamaica. Men hvem var egentlig de ansvarlige?

ReMastered: Who Shot the Sheriff havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til ReMastered: Who Shot the Sheriff på YouTube.Se ReMastered: Who Shot the Sheriff på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om ReMastered: Who Shot the Sheriff ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at ReMastered: Who Shot the Sheriff stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame ReMastered: Who Shot the Sheriff, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til ReMastered: Who Shot the Sheriff er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar