Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Remember Baghdad

Remember Baghdad

27/06/2022 | Flixfilm

Remember Baghdad på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary, History
Instruktion: Fiona Murphy
Skuespillere: N/A
Spilletid: 72 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, Hebrew, Arabic
IMDb-karakter: N/A

Handling: Denne dokumentar ser nærmere på Iraks jødiske befolknings lange historie og de begivenheder i det 20. århundrede, som på dramatisk vis ændrede deres skæbne.

Remember Baghdad havde premiere på Netflix Danmark den 27. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Remember Baghdad på YouTube.Se Remember Baghdad på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Remember Baghdad ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Remember Baghdad stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Remember Baghdad, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Remember Baghdad er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar