Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Remember Me

Remember Me

20/12/2013 | Flixfilm

Se Remember Me på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Allen Coulter
Skuespillere: Caitlyn Rund, Moisés Acevedo, Noel Rodriguez, Kevin P. McCarthy
Spilletid: 113 min
Land: USA
Sprog: English, Chinese
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Da Tyler stadig føler sig fortabt efter tragedien, der har skabt et anstrengt hans forhold til sin far, møder han Ally, en pige, der forstår hans smerte.


Se Remember Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRemember Me havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Remember Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Remember Me herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Remember Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Remember Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar