Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Remember Sunday

Remember Sunday

01/10/2014 | Ingen kommentarer

Se Remember Sunday på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Jeff Bleckner
Skuespillere: Alexis Bledel, Zachary Levi, Merritt Wever, Barry Shabaka Henley
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Den ensomme tjener Molly møder en flot og særlig mand, men efterhånden som hun lærer ham bedre at kende, får hun en fornemmelse af, at han skjuler noget for hende.


Se Remember Sunday på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Remember Sunday havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Remember Sunday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Remember Sunday herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Remember Sunday er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Remember Sunday stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar