Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Remember You

Remember You

05/10/2021 | Flixfilm

Remember You på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Drama, Mystery, Romance
Instruktion: Yoon-Jung Lee
Skuespillere: Sung-Woo Bae, Sin Dong-ryeok, Yi-jin Jo
Spilletid: 106 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En genial efterforsker slår sig sammen med en kollega for at optrevle en sag, der kommer alt for tæt på, men duoen bliver rodet ind i et katten-efter-musen-spil.

Remember You (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Remember You på YouTube.Se Remember You på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Remember You (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Remember You (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Remember You, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Remember You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar