Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Remember

01/08/2018 | Flixfilm

Se Remember på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Atom Egoyan
Skuespillere: Christopher Plummer, Kim Roberts, Amanda Smith, Martin Landau
Spilletid: 94 min
Land: Canada, Mexico, Germany, South Africa
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Efter hans vens skriftlige anvisninger rejser den senile Zev på tværs af landet for at finde og myrde nazisten, der dræbte deres familier i Auschwitz.

Remember havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Remember på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Remember ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Remember stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Remember, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Remember er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Remember

  1. Rikke - kl. 12:23, 02-08-2018:

    Kommer der ikke snart flere sæsoner af heartless??

    Skriv kommentar