Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Re:Mind

15/02/2018 | Flixfilm

Se Re:Mind på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Short, Music
Instruktør: Lee Ann Kurr
Skuespillere: Lindsey Luff, Kelvin Oppong, Kelvin Oppong
Spilletid: 3 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: 11 gymnasiekammerater vågner op og er låst inde i en stor spisestue. De er bange for at dø og prøver at finde et motiv til denne mærkelige handling.


Se Re:Mind på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Re:Mind (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Re:Mind (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Re:Mind:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Re:Mind er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Re:Mind (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar