Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » “Remy” fra House of Cards med i superhelte-serien Luke Cage

“Remy” fra House of Cards med i superhelte-serien Luke Cage

03/09/2015 | Flixfilm

Mahershala Ali, som i Netflix-serien House of Cards spiller lobbyisten Remy Danton, samt medvirker i bl.a. The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 & 2, vil til næste år tone frem i endnu en Netflix-serie.

Det sker når superhelteserien Luke Cage får premiere hvor Mahershala Ali vil spille skurkerollen som Cornell “Cottonmouth” Stokes, der vil gøre livet surt for Luke Cage og indbyggerne i New York City. Det bekræfter Marvel og Netflix i en pressemeddelelse.

“Mahershala er en skuespiller med ekstraordinær pondus. Som Cottonmouth kan han virkelig slå sig løs,” udtaler Jeph Loeb, Head of Marvel Television. “Luke Cage vil ikke vide hvad der er efter ham.”

Superhelten Luke Cage spilles af Mike Colter, som tidligere har medvirket i en lang række film og serier, heriblandt Salt, Men In Black 3 og The Good Wife.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 25 – 2022)

Artiklen fortsætter under annoncen

Før serien om Luke Cage kan ses på Netflix, får en anden superhelte-serie premiere, nemlig Jessica Jones, om heltinden, der får sine superkræfter efter at være kollideret med en bil lastet radioaktive stoffer. I denne vil Luke Cage dog også have en mindre rolle.

Serien om Luke Cage får premiere på Netflix Danmark til næste år, mens Jessica Jones kommer på Netflix inden årets udgang.
3 kommentarer til “Remy” fra House of Cards med i superhelte-serien Luke Cage

 1. thomas - kl. 17:38, 04-09-2015:

  nogle som ved hvornår marvels netflix-serier kommer på dvd/blu-ray???
  Tænker primært lige nu på daredevil 🙂
  Og de andre bagefter selvfølgeligt.

 2. Brian - kl. 20:46, 05-09-2015:

  Thomas

  Netflix plejer ikke at være så hurtige at udgive deres serier på BluRay, og Google siger at der er ingen datoer (op til sommer 2016).

 3. thomas - kl. 23:06, 05-09-2015:

  ok, tak 🙂

Skriv kommentar