Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rendez-Vous

Rendez-Vous

08/09/2022 | Flixfilm

Rendez-Vous på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Antoinette Beumer
Skuespillere: Loes Haverkort, Pierre Boulanger, Jennifer Hoffman
Spilletid: 100 min
Land: Netherlands
Sprog: French, Dutch, English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En hollandsk kvinde flytter med sin familie til et hus på landet i Frankrig, hvor hun falder for en ung lokal mand og bliver hvirvlet ind i et net af begær og bedrag.

Rendez-Vous havde premiere på Netflix Danmark den 8. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rendez-Vous på YouTube.Se Rendez-Vous på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Rendez-Vous ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rendez-Vous stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rendez-Vous, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rendez-Vous er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar