Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rene hjerter

Rene hjerter

20/12/2014 | Flixfilm

Se Rene hjerter på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Drama
Instruktør: Kenneth Kainz
Skuespillere: Anders Matthesen, Laura Bro, Morten Suurballe, Lisbet Dahl
Spilletid: 82 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Efter et voldsomt sammenstød med en patient forbydes Kriss at se sin yndlingsfilm og bryder ud af fangenskabet for at finde filmens stjerne.


Se Rene hjerter på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRene hjerter havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rene hjerter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rene hjerter herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rene hjerter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rene hjerter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar