Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rene hjerter

Rene hjerter

20/12/2014 | Flixfilm

Rene hjerter på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Drama
Instruktion: Kenneth Kainz
Skuespillere: Anders Matthesen, Laura Bro, Morten Suurballe
Spilletid: 82 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Efter et voldsomt sammenstød med en patient forbydes Kriss at se sin yndlingsfilm og bryder ud af fangenskabet for at finde filmens stjerne.

Rene hjerter havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rene hjerter på YouTube.Se Rene hjerter på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Rene hjerter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rene hjerter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rene hjerter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rene hjerter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar