Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Renegades

American Renegades

01/12/2019 | Flixfilm

Se American Renegades på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Crime, Drama, Thriller, War
Instruktør: Steven Quale
Skuespillere: J.K. Simmons, Sullivan Stapleton, Charlie Bewley, Sylvia Hoeks
Spilletid: 106 min
Land: France, Belgium, Germany, USA, Malta, Croatia, Netherlands
Sprog: English, Croatian, German, Serbian
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Da et korrupt Navy SEAL-team forsøger at finde en glemt undervandsskat, må de kæmpe mod tiden på fjendens territorium.Se American Renegades på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


American Renegades havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Renegades ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til American Renegades er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Renegades stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar