Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Renegades

American Renegades

01/12/2019 | Flixfilm

American Renegades på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: Steven Quale
Skuespillere: J.K. Simmons, Sullivan Stapleton, Charlie Bewley
Spilletid: 106 min
Land: France, Belgium, Germany, United States, Malta, Croatia, Netherlands
Sprog: Bosnian, English, Croatian, German, Serbian
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Da et korrupt Navy SEAL-team forsøger at finde en glemt undervandsskat, må de kæmpe mod tiden på fjendens territorium.

American Renegades havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til American Renegades på YouTube.Se American Renegades på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om American Renegades ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Renegades stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame American Renegades, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til American Renegades er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar