Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Repeaters

Repeaters

15/11/2016 | Flixfilm

Se Repeaters på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Crime, Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Carl Bessai
Skuespillere: Dustin Milligan, Amanda Crew, Richard de Klerk, Alexia Fast
Spilletid: 89 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Da tidligere narkomaner prøver – og mislykkes med – at klinke skårene med deres familier, tvinger en tidssløjfe dem til at gennemleve dagen igen og igen.


Se Repeaters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRepeaters havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Repeaters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Repeaters herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Repeaters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Repeaters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar