Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Repeaters

Repeaters

15/11/2016 | Flixfilm

Repeaters på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Carl Bessai
Skuespillere: Dustin Milligan, Amanda Crew, Richard de Klerk
Spilletid: 89 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Da tidligere narkomaner prøver – og mislykkes med – at klinke skårene med deres familier, tvinger en tidssløjfe dem til at gennemleve dagen igen og igen.

Repeaters havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Repeaters på YouTube.Se Repeaters på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Repeaters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Repeaters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Repeaters, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Repeaters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar