Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Reply 1988

Reply 1988

01/01/2020 | Flixfilm

Se Reply 1988 på Netflix

Indspilningsår: 2015–2016
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hyeri Lee, Kyung-pyo Go, Jun-Yeol Ryu, Bo-Gum Park
Spilletid: 90 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 9.0

Beskrivelse: Tag på en nostalgisk tur tilbage til sidste halvdel af 1980'erne sammen med fem familier og deres fem teenagebørn i et lille sydkoreansk kvarter i Seoul.


Se Reply 1988 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Reply 1988 havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Reply 1988 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Reply 1988:




Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Reply 1988 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Reply 1988 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar