Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Reply 1997

Reply 1997

03/07/2020 | Flixfilm

Se Reply 1997 på Netflix

Indspilningsår: 2012–2013
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Eun-ji Jung, In-Guk Seo, Hoya, So-yul Shin
Spilletid: 50 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Som teenager var Shi Won besat af et boyband. Nu er hun 33 og mindes "gamle dage" med sine venner, da deres genforeningsfest på den gamle skole nærmer sig.


Se Reply 1997 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Reply 1997 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Reply 1997 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Reply 1997:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Reply 1997 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Reply 1997 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar