Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Reply 1997

Reply 1997

03/07/2020 | Flixfilm

Se Reply 1997 på Netflix

Produktionsår: 2012–2013
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Eun-ji Jung, Seo In-Guk, Hoya
Spilletid: 50 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Som teenager var Shi Won besat af et boyband. Nu er hun 33 og mindes "gamle dage" med sine venner, da deres genforeningsfest på den gamle skole nærmer sig.

Reply 1997 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Reply 1997 på YouTube.Se Reply 1997 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Reply 1997 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Reply 1997 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Reply 1997, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Reply 1997 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar